Ελαφόνησος l Summer Destination no.2

October 30, 2015

Hello Stalkers!   Το καλοκαίρι μπορεί να έφυγε ημερολογιακά,όμως εμείς θα σας ταξιδέψουμε στην Ελαφόνησο.Βρεθήκαμε εκεί για πολύ λίγες μέρες,αυτό όμως δεν μας εμπόδισε να απολάυσουμε αυτό το υπέροχο μέρος.
  
   Φτάσαμε λοιπόν στο μοναδικό camping που υπάρχει στην περιοχή και στήσαμε σκηνές (ναί είμαστε παιδιά της φύσης).Λόγω του ότι  φτάσαμε βράδυ δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε το πιό σημαντικό.Την απίστευτη,παραδεισένια,τροπική παραλία.

   Οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους.Τα νερά είναι κρυστάλλινα και δεν μπορούσαμε να βγούμε.Μας άρεσε τόσο,που καταφέραμε να καούμε από τον ήλιο την πρώτη μέρα.Το περίεργο και παράδοξο είναι ότι είχε πολύ συννεφιά εκείνη τη μέρα.Γι αυτό πρέπει να χρησιμοποιούμε πάντα αντηλιακό.

  Αυτό που μας ξετρέλανε στην παραλία(εκτός από τη φανταστική θάλασσα)είναι η λευκή άμμος.Πηγαίνοντας πρός την παραλία περνούσαμε μέσα από βουνά λευκής άμμου.Ήταν σαν να είμαστε σε κάποιο εξωτικό μέρος.

     Εννοείται πως βγάλαμε άπειρες φωτογραφίες,αλλά δεν μας φτάνει το blog για να τις βάλουμε όλες!


    Οι βόλτες στην Πόλη ήταν αναπόσπαστο κομμάτι των διακοπών εννοείται και θα σας δείξουμε σε εικόνες τί μας άρεσε περισσότερο.

  Εκτός από το καλό φαγητό,ξεχωρίσαμε και ένα κατάστημα με πολύ ιδιαίτερο ύφος.Το κατάστημα λέγεται ''Mandala'' και έχει τελείως δικό του στύλ με ethnic στοιχεία και ρυθμό.Μπαίνοντας νόμιζες ότι βρίσκεσαι σε άλλη χώρα.Εννοείται ότι δε θα μπορούσαμε να μην αγοράσουμε κάτι.Οπότε αγοράσαμε κάποια μπλουζάκια,ανάμεσα σε αυτά και το μπλουζάκι με το δέντρο που θα δείτε παρακάτω να φοράει η Γεωργία.   Περισσότερες λεπτομέρειες θα δείτε στο travel vlog που θα ανέβει στο κανάλι της Γεωργίας πολύ σύντομα.
Στην παραλία φροντίζαμε να έχουμε πάντα μαζί μας κρύο πράσινο τσάι με λεμόνι για να δροσιζόμαστε,αλλά και για ενυδάτωση.
  Δυστυχώς κάποια στιγμή έπρεπε να φύγουμε.Όμως πρώτα κάναμε μία στάση στη Μονεμβασιά.Και ήταν πραγματικά μία ανάσα δροσιάς πρίν γυρίσουμε πίσω.


Εννοείται ότι κάναμε στάση για καφεδάκι και κρύο τσάι.


Αυτά ήταν τα highlights από τις διακοπές της Γεωργίας στην Ελαφόνησο.Ελπίζουμε να σας δώσαμε μία γεύση και να επισκεφθείτε αυτό το υπέροχο μέρος.Άλλωστε η Ελλάδα μας έχει τόσα υπέροχα μέρη!

Ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα Mandala που μας επέτρεψε να τραβήξουμε πλάνα στο χώρο του.XOXO,

Beauty & Fashion Stalkers

Latest Instagrams

© Life Stalkers. Design by FCD.