Hello Stalkers,
Ο τελευταίος και πιο καυτός μήνας είναι εδώ κι εμείς ψάχνουμε τρόπους να παραμένουμε δροσερές και άνετες όπου κι αν πάμε. Είναι γνωστό πλέον, πως προτιμούμε τα φορέματα σαν outfits, καθώς είναι κομψά και στυλάτα χωρίς να σκάμε όπως με κάποιο παντελόνι. 
 Αγαπημένο μας print σε κάθε παραλλαγή του και χρωματικό συνδυασμό παραμένει το καρό, όλες τις εποχές του χρόνου, κι έτσι σε αυτό το look κυριαρχεί το Gingham, τόσο σε αποχρώσεις του μουσταρδί όσο και του κόκκινου. Το φόρεμα αποτελεί μια retro επιλογή, η οποία κολακεύει τη σιλουέτα με την στενή γραμμή του αλλά οι λεπτομέρειες με τις τιράντες που δένουν το κάνουν super άνετο.
Για να απογειωθεί το look επιλέξαμε πλατφόρμες με ψάθινο πάτο και gingham print επίσης, οι οποίες αν και πολύ ψηλές είναι αρκετά άνετες και με full καλοκαιρινή διάθεση. Διακριτικά χρυσά κοσμήματα που δεν αποχωριζόμαστε στιγμή, τα αγαπημένα μας γυαλιά ηλίου και το κόκκινο κραγιόν είναι οι πινελιές που συμπληρώνουν αυτό το outfit, ενώ η δικτυωτή μπεζ τσάντα είναι αυτή που ξεχωρίζει.
Βάζοντας μέσα το αγαπημένο σου νεσεσέρ μπορείς να έχεις μαζί σου κάθε στιγμή οτι χρειάζεσαι με στυλ και οικολογική συνείδηση, ενώ είναι φοβερή για να ψωνίσεις φρούτα και λαχανικά στη καθημερινότητα σου.
 
Φοράω:
Φόρεμα: Glamorous | Find in Favela.gr
Πλατφόρμες: Jeffrey Campbell | Find in Favela.gr
Τσάντα: Guess
Γυαλιά Ηλίου: Hawkers | Find in WorldofVision.gr 
 
Φωτογράφος: Shoot with AMK
 
XOXO,
Life Stalkers 

 

 


Θες να μαθαίνεις πρώτη τα νέα μας;

Κάνε subscribe στο Newsletter μας για να ενημερώνεσαι πρώτη για όλα!

Συνεχίστε την ανάγνωση