Κρέμες Προσώπου "Bee Radiant" της Apivita! | Beauty & Wellness

8/8/16


Hello Stalkers,
  Είτε είναι καλοκαίρι, είτε χειμώνας είναι πολύ σημαντικό για εμάς η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας, για αυτό και φροντίζουμε να επιλέγουμε προιόντα που να φροντίζουν για αυτό ,και να είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφριά και φυτικά. Δοκιμάσαμε την σειρά της Apivita "Bee Radiant" , που έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και είναι κατάλληλη για θαμπή επιδερμίδα.


  Περιέχει βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού τα οποία βελτιώνουν την ανάγλυφη υφή της επιδερμίδας , και αποκαθιστά την λάμψη και τη ζωντάνια της. Αποτελείται από 98% φυσικά συστατικά και δεν περιλαμβάνει parabens και ό,τι άλλο είναι βλαβερό για την υγεία της επιδερμίδας μας.
 Αγοράσαμε και δοκιμάσαμε για πρώτη φορά την κρέμα προσώπου και αυτή των ματιών.


  Η κρέμα για το πρόσωπο έχει ένα πολύ απαλό άρωμα, και η υφή της είναι σχετικά συμπυκνωμένη και από την πρώτη κιόλας εφαρμογή έδωσε άλλη όψη στο πρόσωπο μας.Eίναι πολύ ενυδατική και διαρκεί η απόδοση της για περίπου μια ολόκληρη μέρα. Δεν προκαλεί καθόλου ερεθισμούς και κάνει την επιδερμίδα μας να φαίνεται πιο ξεκούραστη και φρέσκια.


  Η κρέμα των ματιών μπορούμε να πούμε ότι είναι ακόμα καλύτερη προς την απόδοση της γιατί είναι πολύ ενυδατική και όταν την εφαρμόσουμε το βράδυ κάνοντας μασάζ στην περιοχή των ματιών, το πρωί το δέρμα μας είναι ενυδατωμένο, απαλό και δεν έχουμε το ίδιο πρήξιμο με πριν την χρήση της. Έχει πολύ πρακτική συσκευασία , όπου βγαίνει κάθε φορά η ποσότητα που χρειαζόμαστε και έτσι δεν περισσεύει σχεδόν ποτέ.


  Είναι δύο κρέμες που πραγματικά μας έχουν αφήσει άφωνες, γιατί αναλογικά με την τιμή τους είναι φανταστικές. Η συσκευασία τους είναι υπέροχη και πολύ πρακτική, και σαν προιόντα μας έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και μια σφριγηλή και πολύ ενυδατωμένη επιδερμίδα.
  'Αν δεν έχετε δοκιμάσει προιόντα ενυδάτωσης της Apivita,ήρθε η ώρα να την αγαπήσετε και εσείς.ΧΟΧΟ,
Life Stalkers

Latest Instagrams

© Life Stalkers. Design by FCD.