Άρωμα Κρήτης με τα Σαπούνια της Helleo Soaps | Beauty & Wellness

8/24/17


Hello Stalkers,
Πρόσφατα παραλάβαμε ένα πακέτο με σαπούνια τα οποία είναι ιδιαίτερα από πολλές απόψεις. Ξεκινώντας από το γεγονός ότι είναι χειροποίητα, είναι με βάση το ελαιόλαδο και φτιάχνονται στην αγαπημένη Κρήτη.Είναι 100% φυσικά και αγνά αφού είναι κατάλληλα και για vegans. Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο μας περιείχε δύο σαπούνια σε μεγάλο μέγεθος με μια ξεχωριστή ξύλινη σαπουνοθήκη η οποία έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία από το σαπούνι και έτσι αυτό να ξηραίνεται μετά από την χρήση του, και ένα kit με 6 σαπούνια σε travel size για να μπορούμε να τα έχουμε και στις διακοπές μας.


Το καθένα ταιριάζει σε διαφορετικές ανάγκες και επιδερμίδα και έτσι δοκιμάσαμε και οι τρείς, ακόμα και ο μικρός μας μπέμπης αφού το σαπούνι με το χαμομήλι και την καλέντουλα είναι κατάλληλο και για την επιδερμίδα του μωρού. Ξεχωρίσαμε το σαπούνι με το ρόδι και το κόκκινο κρασί που ταιριάζει στην λιπαρή επιδερμίδα αλλά και με το φραγκόσυκο και την αλόε βέρα που είναι για ταλαιπωρημένο δέρμα και μαλλιά.
Είναι όλα και για το σώμα, το πρόσωπο αλλά και τα μαλλιά - εκτός από αυτό με τη σπιρουλίνα και το πράσινο τσάι που είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας - και πέρα από το γεγονός ότι κάνουν εύκολα σαπουνάδα και αφήνουν έντονη την αίσθηση της καθαριότητας και της φρεσκάδας, μετά τη χρήση τους έχουμε ενυδατωμένη επιδερμίδα και μαλλιά που λάμπουν και δεν έχουν τάση λιπαρότητας. Αν θέλετε να τα δοκιμάσετε και εσείς, μπορείτε να τα βρείτε στο site τους : www.helleo.gr
και αν δεν ξέρετε ποιο να διαλέξετε, επικοινωνήστε μαζί τους για να σας προτείνουν το καταλληλότερο με βάση τις ανάγκες σας.
XOXO,
Life Stalkers

Latest Instagrams

© Life Stalkers. Design by FCD.