Κρέμα και Serum Προσώπου με Αρκαδική Καστανιά από τον Korres | Beauty & Wellness

9/29/17Hello Stalkers,
Αγαπάμε τα προιόντα που αγαπούν και αυτά την επιδερμίδα μας και είναι φιλικά προς αυτήν και για αυτό και τα ξανά- προτιμούμε. Ένα από αυτά είναι και τα προιόντα ενυδάτωσης και σύσφιξης του προσώπου από τον Korres με αρκαδική καστανιά.

Tην ενυδατική κρέμα την έχουμε δοκιμάσει αρκετές φορές και είναι από τις αγαπημένες μας αφού ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα. Είναι για πιο ώριμες επιδερμίδες βέβαια, που έχουν ανάγκη την σύσφιξη και την βαθιά ενυδάτωση, ειδικά όταν μιλάμε για πρόσωπα με τάση για ξηρότητα και ρυτίδες ή γραμμές έκφρασης. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της είναι πως "κλειδώνει" την υγρασία και έτσι το δέρμα στο πρόσωπο παραμένει απαλό ,ελαστικό και ενυδατωμένο αρκετές ώρες μετά την εφαρμογή της και έτσι φαίνεται πιο λαμπερό και υγιές.
  Σε συνδυασμό με το serum το οποίο δοκιμάσαμε για πρώτη φορά, το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο. Απλώνουμε λίγες σταγόνες πριν την ενυδατική κρέμα, σε όλο το πρόσωπο και έτσι ο ορός το προετοιμάζει να δεχθεί και να απορροφήσει πιο αποτελεσματικά την κρέμα, ενώ διατηρείται ακόμα πιο μαλακό και ενυδατωμένο. Η χρήση του έχει επιφέρει αισθητή διαφορά στην υφή και την όψη του προσώπου για αυτό και το χρησιμοποιούμε ανελλιπώς. Σαν ποσότητα, είναι υπεραρκετή συγκριτικά με την ποσότητα της ενυδατικής, αφού λίγες μόνο σταγόνες καλύπτουν όλη την επιφάνεια του προσώπου.
Το χρησιμοποιούμε επιπλέον και ως primer αφού απορροφάται γρήγορα και δίνει καλύτερο αποτέλεσμα και στην περίπτωση του foundation.ΧΟΧΟ,
Life Stalkers

Latest Instagrams

© Life Stalkers. Design by FCD.