Αντηλιακό Μαλλιών από τον Korres | Beauty & Wellness

9/4/17

Hello Stalkers,
Κάτι που λανθασμένα παραμελούμε μόλις φύγει το καλοκαίρι είναι η προστασία των μαλλιών μας από τον ήλιο. Όπως πρέπει κανονικά να φοράμε την αντηλιακή κρέμα προσώπου τον χειμώνα, έτσι και τα μαλλιά μας χρειάζονται φροντίδα και προστασία όλο το χρόνο.

Εμείς για να τα προστατέψουμε αλλά και να φροντίσουμε να διαρκέσει περισσότερο το χρώμα τους χωρίς να ξεθωριάσει από τον ήλιο και τη θάλασσα χρησιμοποιούμε το αντηλιακό μαλλιών του Κorres με  κόκκινο αμπέλι.
Έχει τη μορφή γαλακτώματος αλλά μόλις ψεκάσουμε τα μαλλιά δεν φαίνεται, έχει φανταστικό άρωμα που διαρκεί όλη τη μέρα και κάνει τα μαλλιά μας όσο πιο απαλά γίνεται. Έχει βιολογικό εκχύλισμα ενεργής αλόης και έτσι θρέφει τα μαλλιά μας ,ενώ είναι για όλους τους τύπους.
Το τιμήσαμε στις καλοκαιρινές μας διακοπές φορώντας το από το πρωί στην παραλία μέχρι και την απογευματινή μας βόλτα γιατί ταλαιπωρήθηκαν πολύ και τώρα ταυτίστηκε το άρωμα του με τις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές του καλοκαιριού. Η συσκευασία περιέχει αρκετό προιόν και συμφέρει και για όσες έχουν πολύ πυκνά ή μακριά μαλλιά και το γεγονός ότι είναι αδιάβροχο ευνοεί αφού δεν χρειάζεται να το ανανεώνουμε πολύ συχνά.

Αν θέλετε και εσείς να τα προφυλάσσετε όλο τον χρόνο από τον ήλιο, και να διατηρήσετε το χρώμα τους περισσότερο, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το αντηλιακό μαλλιών του Korres.
 

XOXO,
Life Stalkers

Latest Instagrams

© Life Stalkers. Design by FCD.