Περιποίηση Προσώπου με τα Serums της Ag Pharm | Beauty

10/12/17 Hello Stalkers,
Πρόσφατα έπεσε στην αντίληψη μας σε μια βόλτα μας στο φαρμακείο η σειρά της Ag Pharm Serum Line,η οποία αποτελείται από αμπούλες όπου η καθεμία προσφέρει κάτι διαφορετικό στην επιδερμίδα μας, και είναι προφανές ότι δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε.
Επιλέξαμε λοιπόν ,το snake serum και το snail serum.

Καταρχήν , σχετικά με την συσκευασία, είναι γυάλινη και περιέχει 2 ml προιόν, ποσότητα που επαρκεί για δύο χρήσεις το περισσότερο. Εκτός του ότι αποτελούνται από φυσικά συστατικά, είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος και η διαδικασία εφαρμογής τους είναι πολύ απλή και ίδια για όλα τα serums : απλώνουμε σε καθαρό δέρμα σε πρόσωπο και λαιμό πρωί-βράδυ πριν από την ενυδατική μας κρέμα, κάνοντας μασάζ στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις.
Ξεκινώντας με το snake serum,είναι ορός για την δραστική αντιμετώπιση των ρυτίδων έκφρασης ειδικά σε σημεία όπως το μέτωπο και το πόδι της χήνας. Αποκαθιστά την γήρανση των κυττάρων και λειαίνει άμεσα την επιδερμίδα.
Σχετικά με το snail serum,περιέχει σάλιο σαλιγκαριού και ενισχύει την σύνθεση του κολλαγόνου, μειώνει τις λεπτές γραμμές και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα στην επιδερμίδα.
Και οι δύο αμπούλες μας κέρδισαν στην πρώτη κιόλας εφαρμογή, αφού σε πιο ώριμη επιδερμίδα σαν της μαμάς, έκαναν το δέρμα να φαίνεται πιο σφριγηλό και απαλό, δίνοντας την όψη ενός πιο ξεκούραστου προσώπου. Επίσης, θεωρήσαμε πολύ σημαντικό παράγοντα το γεγονός πως σε μια πολύ ξηρή επιδερμίδα σαν εκείνης, "κλείδωσε" την υγρασία στο δέρμα, και έτσι ακόμα και μετά από πολλές ώρες παρέμενε βαθιά ενυδατωμένο και απαλό.ΧΟΧΟ,
Life Stalkers

Latest Instagrams

© Life Stalkers. Design by FCD.