Δε Πάμε Πουθενά Χωρίς τα Mini Cutie Gels | Beauty

10/24/17


Hello Stalkers,
Παραδεχόμαστε ότι η τσάντα μας περιλαμβάνει πάρα πολλά πράγματα, για αυτό και είναι πάντα οριακά γεμάτη, και αρκετά από αυτά τα χρησιμοποιούμε σπάνια - όμως δε μπορούμε να τα αφήσουμε απέξω.
Ένα από τα πράγματα όμως που δε ξεχνάμε ποτέ να έχουμε μαζί μας, είναι το αντισηπτικό χεριών το οποίο είναι επιεικώς απαραίτητο όταν ειδικά κινείσαι με τα ΜΜΜ.


Ακόμα περισσότερο σημαντικό είναι όταν είναι stylish όπως τα Mini Cutie Gels.
Το πρώτο πράγμα που μας κερδίζει είναι η φοβερή συσκευασία τους η οποία είναι κατάλληλη και για να το κρεμάσουμε στην τσάντα μας. ακόμα και αν τελικά απλά το ρίχνουμε μέσα μαζί με τα υπόλοιπα που κουβαλάμε. Είναι τόσο χαριτωμένες και χρωματιστές που θέλουμε να τα αποκτήσουμε όλα. Σχετικά με το προιόν, έχουν φανταστικά αρώματα - εμείς δοκιμάσαμε τη βανίλια, τη φράουλα και το γλυκό μπιζέλι και μυρίζουν τόσο ωραία που θέλουμε να τα φάμε. Σαν αντισηπτικά, δίνουν την αίσθηση της καθαριότητας με λίγη ποσότητα, δεν τσούζει στα χέρια σε περίπτωση που είναι πιο ερεθισμένη η επιδερμίδα μας και το άρωμα διαρκεί αρκετά.


Είναι πολύ οικονομικά και σίγουρα τα προτιμούμε γιατί είναι τόσο όμορφα που δε θα θέλουμε να τα αποχωριστούμε ούτε στιγμή.


 Εσείς τα έχετε δοκιμάσει ή ακόμα?XOXO,
Life Stalkers

Latest Instagrams

© Life Stalkers. Design by FCD.