Γνωρίσαμε & Δοκιμάσαμε τα Boosters της Frezyderm | Lifestyle

11/13/17


Ηello Stalkers,
Πριν από μια εβδομάδα βρεθήκαμε σε ένα event της Frezyderm όπου γνωρίσαμε από κοντά τα νέα της προιόντα τα οποία βασίζονται στις προσωπικές μας ανάγκες και στο τί είδος φροντίδας θέλουμε και έχουμε ανάγκη να παρέχουμε στην επιδερμίδα μας.

Φυσικά εννοούμε τα Cream Boosters τα οποία υπάρχουν για κάθε περίπτωση φροντίδας και ενίσχυσης. Μάθαμε πως πρέπει να διατηρούμε το δέρμα μας σφριγηλό και λαμπερό μέσα από tips για την καθημερινότητα μας, αλλά και τι να αποφεύγουμε - αφού η υγεία μας ,είτε σωματική είτε ψυχική, αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπο μας.

Ήπιαμε γευστικά ποτά, φάγαμε νόστιμα γλυκά και περάσαμε τέλεια αποκομίζοντας τελικά, πόσο σημαντική είναι η χρήση των Boosters στην επιδερμίδα μας.

Φεύγοντας πήραμε και ένα goody bag με 3 Cream Boosters ,τα οποία υπάρχουν με διάφορα συστατικά όπως υαλουρονικό, πεπτίδια και κολλαγόνο και εφαρμόζονται πριν από την ενυδατική μας κρέμα. Αυτό που μας εντυπωσίασε είναι το γεγονός ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά με οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα, ακόμα και άλλου brand.Σαν υφή είναι πολύ ενυδατικά και έχουν τέλειο άρωμα, και ακόμα και από την πρώτη χρήση τους, το πρόσωπο μας το επόμενο πρωί είναι πιο λαμπερό, ενυδατωμένο και ξεκούραστο. Χρησιμοποιούνται για δέκα μέρες σαν θεραπεία ,χρονικό διάστημα αρκετό για να ανανεωθεί η όψη της επιδερμίδας μας.


Εσείς ακόμα να τα δοκιμάσετε?
Θα τα λατρέψετε σίγουρα!ΧΟΧΟ,
Life Stalkers

Latest Instagrams

© Life Stalkers. Design by FCD.