3+1 Φθινοπωρινά Looks που θα Ξανά Φορούσαμε | OOTD

8/28/18


Hello Stalkers,
Ακόμα ένας Σεπτέμβρης έρχεται και εμείς ήδη ανυπομονούμε να φορέσουμε τα πιο φθινοπωρινά ρούχα : πιο σκούρα χρώματα, άλλα υφάσματα και μοτίβα, που σίγουρα δεν θυμίζουν το καλοκαίρι.

.Πριν αποφασίσουμε όμως τί καινούριο θα ψωνίσουμε και θα εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας, ξεχωρίσαμε 4 looks που είχαμε συνδυάσει προηγουμένως, και που θα ξανά προτιμήσουμε και φέτος.


To vintage denim jacket του μπαμπά, που είναι μεσάτο και oversized,στην κλασσική τού μπλε απόχρωση, είναι ό,τι πρέπει για να μας ζεστάνει τα πρώτα δροσερά βράδια του Σεπτεμβρίου και όχι μόνο.


Θυμίζοντας μια άλλη δεκαετία, και δίνοντας λάμψη αλλά και ''θόρυβο'' στο outfit μας, το vinyl θα το ξανά διαλέξουμε για βραδινές μας εξόδους χωρίς αμφιβολία.Το καρό κάθε χρόνο καθιερώνεται όλο και περισσότερο ως βασικό trend του φθινοπώρου αλλά και του χειμώνα και εμείς ολοένα και περισσότερο το επιλέγουμε σε διάφορα ρούχα και αξεσουάρ. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα retro καρό blazer σε γκρι αποχρώσεις όπως το παραπάνω, είναι ένα must have για την ντουλάπα μας γιατί μπορεί να μετατρέψει ένα καθημερινό look σε πιο formal αλλά και επαγγελματικό.


Τέλος, οι ρίγες παραμένουν όλο το χρόνο ως βασικό μοτίβο στα ρούχα μας, κι αυτό γιατί δίνουν χάρη και extra κομψότητα χωρίς κόπο - είτε είναι έντονες ή πιο αραιές.

Εσείς ποιο trend θα ξανά υιοθετήσετε το φθινόπωρο του '18?


ΧΟΧΟ,
Life Stalkers


Latest Instagrams

© Life Stalkers. Design by FCD.