4 Χρόνια Life Stalkers | Lifestyle

10/1/18


Ξεκινώντας από το 2ο έτος του Πανεπιστημίου και πολύ διστακτικά να γράφω σε αυτήν την πλατφόρμα, δεν περίμενα ότι 4 χρόνια μετά θα συνεχίσω να το αγαπώ έτσι.

Έχοντας στην αρχή τα ελάχιστα, χωρίς να έχω τις απαραίτητες γνώσεις, αποφάσισα να στήσω αυτό το blog και πάντα παρέα με την Γεωργία, να μοιράζομαι τις σκέψεις και τη γνώμη μου για νέα καλλυντικά και προιόντα,outfit ideas για να μη βρίσκεστε όσες μας διαβάζετε στο δίλημμα *What to Wear* , να γνωρίζετε νέα brands και trends αλλά και να έρχεστε έστω και διαδικτυακά μαζί μας στα events που έχουμε τη χαρά να παρευρεθούμε.

Μέσα από αυτό, έμαθα να πεισμώνω όταν το αποτέλεσμα δεν ήταν αρκετά καλό για εμένα, να προσπαθώ πάντα για το καλύτερο και να μην επαναπαύομαι. Ξεχώρισα ποιοι με στηρίζουν πραγματικά, έκανα καινούριες φιλίες που με στήριξαν και στις δύσκολες στιγμές, αλλά και είδα αυτούς που δεν ήθελαν να με ακολουθήσουν. Αναγνώρισα τις θυσίες που πρέπει να κάνει κάποιος για να μπορεί να κάνει όσα πράγματα αναλαμβάνει και θέτει ως ''υποχρεώσεις'' , είτε η θυσία αυτή είναι έλλειψη ύπνου ή ελεύθερου χρόνου. Επίσης κατανόησα σε βάθος πως ποτέ δεν μπορούμε να τηρήσουμε ένα πρόγραμμα ώστε να τα προλαβαίνουμε όλα, και πως είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε το περιθώριο ξεκούρασης και χαλάρωσης στον εαυτό μας ώστε να μπορεί να αποδίδει καλύτερα. Μέσα από projects,συζητήσεις αλλά και καταστάσεις, μάθαμε να αγαπάμε τον εαυτό μας για αυτό που είναι,με τα καλά και τα ελαττώματα του : γιατί αν δεν αγαπήσουμε πρώτα εμείς τον εαυτό μας, δε θα το κάνουν και οι άλλοι ποτέ.

 Έτσι ακριβώς αγαπάμε και το blog μας, το οποίο μπορεί ακόμα να μην έχει επιτύχει το επιθυμητό για εμάς level,είναι όμως ένα κομμάτι μας το οποίο αντικατοπτρίζει πρώτα από όλα εμάς και την δυνατή αδελφική μας σχέση, τον κόπο και τον χρόνο μας, στιγμές απίστευτες με πολύ γέλιο και κλάματα χαράς, αλλά και με καταστάσεις πιεστικές και δύσκολες. Όμως πάνω από όλα, είναι ολόδικό μας και το αγαπάμε για αυτό που είναι.


ΧΟΧΟ,
Life Stalkers

Latest Instagrams

© Life Stalkers. Design by FCD.