Δώσε Φθινοπωρινά Vibes με την "Wild Earth" Συλλογή της CND | Beauty

10/21/18


Hello Stalkers,
Mαζί με το φθινόπωρο που έχει έρθει για τα καλά, ήρθαν και τα καινούρια βερνίκια της CND με άκρως φθινοπωρινές αποχρώσεις όπως το κόκκινο που είναι all-time-classic , το μωβ αλλά και το ζεστό πορτοκαλί. 

Εννοείται πως το travel size πακετάκι συμπεριλαμβάνει και το top coat για να είναι το μανικιούρ μας περισσότερες μέρες on fleek.Λατρεύουμε το γεγονός πως στεγνώνουν σχετικά γρήγορα, έχουν πολύ εύχρηστο πινελάκι που καλύπτει με ευκολία την βάση των νυχιών μας, ενώ όλα τα χρώματα έχουν πολύ καλή απόδοση από την πρώτη στρώση εφαρμογής. Τα νύχια μας κατά την αφαίρεση τους δεν είναι κίτρινα, χάρη στην φιλική φόρμουλα προς αυτά, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως κάθε βερνίκι συμπεριλαμβάνει και top coat όποτε η παράλειψη της βάσης δεν τα καθιστά τελείως ευάλωτα αλλά ανθεκτικά.


Τα προιόντα της CND αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την Creative Group και μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα studio ομορφιάς, αλλά και στα e-shops σε Ελλάδα : https://www.creativegroup.gr/ και Κύπρο : https://www.creativegroup.com.cy/

Εμείς ξεχωρίσαμε την απόχρωση του πορτοκαλί, την οποία ταυτίζουμε με το χρώμα της κολοκύθας, αφού ο Οκτώβριος είναι ο μήνας του Halloween.Εσείς ποια απόχρωση αγαπήσατε περισσότερο?


XOXO,
Life Stalkers

Latest Instagrams

© Life Stalkers. Design by FCD.