Πώς να οργανώσεις ένα παιδικό πάρτυ l MAMA STALKER

11/6/19

Hello Stalkers,

Πρίν από λίγες μέρες το αγόρι μου,το παλληκάρι μου,το καμάρι μου,ο 'Ακης μου έκλεισε τα 3.Και φυσικά όπως κάθε χρόνο ήμουν πολύ ενθουσιασμένη για το πάρτυ γενεθλίων του.Νομίζω μάλιστα πως φέτος ήμουν πιό οργανωμένη από άλλες φορές.Το μόνο που δεν έγινε όπως ήθελα ήταν οι φωτογραφίες κι αυτό διότι δεν γινόταν και να είμαι με τους καλεσμένους αλλά και να τραβάω φωτογραφίες.Του χρόνου θα λυθεί και αυτό όμως.


Πού είχα μείνει?
Α ναί,σας μιλούσα για τα γενέθλια του γιόκα μου και το πώς τα οργάνωσα.Θα σας πώ τα βασικά βήματα που ακολούθησα κι ελπίζω να σας βοηθήσω έστω και λίγο.

1.Διάλεξα μέρος και ημερομηνία.

'Ημουν αρκετά τυχερή διότι τα γενέθλια έπεφταν Κυριακή,οπότε τα γιορτάσαμε κανονικά τη ίδια μέρα.Σαν μέρος επέλεξα το σπίτι μας γιατί μου αρέσει όλη η διαδικασία του να ανοίγω το σπίτι μου και να κάνω προετοιμασίες,ειδικά όταν πρόκειται για το αγοράκι μου.

2.'Εκανα λίστα με τα άτομα που θα καλούσα.

Μπορεί να ακούγεται απλό στην αρχή αλλά πιστέψτε με θα σας πάρει λίγο χρόνο.Στη συνέχεια ειδοποίησα τους καλεσμένους είτε τηλεφωνικά,είτε με ηλεκτρονική πρόσκληση για τη πάρτυ και ζήτησα να μου πούν αν θα μπορέσουν να έρθουν για να μπορώ να υπολογίσω το φαγητό αλλά και τα δωράκια για τα παιδιά.

3.Διακόσμησα το βασικό χώρο του πάρτυ,δηλαδή την τραπεζαρία και το σαλόνι μου.
Οτιδήποτε έχω χρησιμοποιήσει το βρίσκετε στην αγαπημένη μου Eldeco .Για τη διακόσμηση μπορείτε να πάρετε ιδέες από τα δύο video που έχω ανεβάσει στο κανάλι μου :

Πώς διακόσμησα το σπίτι μου για το Φθινόπωρο
Halloween διακόσμηση παιδικού πάρτυ


4.Έφτιαξα μία λίστα με τα φαγητά που ήθελα να ετοιμάσω και υπολόγισα τις ποσότητες.

Τσέκαρα τί είχα ήδη στο σπίτι και τί μπορούσα να χρησιμοποιήσω και στη συνέχεια αγόρασα από το super market και το κρεοπωλείο ότι χρειαζόμουν.Έχει ανέβει ήδη ένα video με δύο από τα εδέσματα που είχα ετοιμάσει για εμάς και τους καλεσμένους μας.
Ιδέες για μπουφέ παιδικού πάρτυ

5.Καθαριότητα και φέτος την έκανα διαφορετικά.

Επικεντρώθηκα αρχικά στα σημεία που θα ήταν πιό πολύ οι καλεσμένοι μου.Σαλόνι,τραπεζαρία,παιδικό και φυσικά το μπάνιο.Αφού τελείωσα με αυτά συνέχισα με τα υπόλοιπα πιό χαλαρά και μπορώ να σας πώ ότι φέτος πρόλαβα να ετοιμαστώ με το πάσο μου.Tip : Προσπαθήστε να καθαρίζετε παράλληλα με το μαγείρεμα και έτσι δεν θα σας δυσκολέψει η καθαριότητα της κουζίνας.

6.Τα δωράκια των παιδιών.

Αγόρασα από πολυκατάστημα της περιοχής μου ένα μικρό σετ κηρομπογιές για κάθε παιδάκι και έφτιαξα λαχταριστά μπισκότα βουτύρου.Σε κάθε σακουλάκι έβαλα ένα σέτ κηρομπογιές και δύο μπισκοτάκια.Η συνταγή είναι της γλυκύτατης DoYouSpeakGossip και τη βρίσκετε εδώ : https://bit.ly/36zjinu7.Η διασκέδαση των παιδιών.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω το piniata_party_greece
για την υπέροχη πινιάτα με την οποία ενθουσιάστηκαν όχι μόνο τα παιδιά αλλά και όλοι οι μεγάλοι.


Οργανώνοντας αυτά νωρίς και έχοντας ολοκληρώσει την καθαριότητα του σπιτιού στην ώρα μου,φέτος κατάφερα και να διασκεδάσω και εγώ πολύ περισσότερο αλλά και οι καλεσμένοι μου.Εσείς με ποιό τρόπο οργανώνετε τα πάρτυ των παιδιών σας?'Η τα πάρτυ γενικότερα?'Εχετε κάποια tips να προτείνετε?

XO XO,

MAMA STALKER

Latest Instagrams

© Life Stalkers. Design by FCD.