Χριστούγεννα + Covid19 | Mama Stalker

12/12/20

 Hello Stalkers,

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν όλο και περισσότερο και πολλοί από εμάς -όπως εγώ δηλαδή- είναι άπειρα ενθουσιασμένοι. Τώρα θα μου πεις ''Μα καλά που ζεις; Με τον κορωνοιό να παραφυλάει παντού, εσύ ενθουσιάζεσαι με τα Χριστούγεννα;'' 

Θα σου πω όμως ότι τα Χριστούγεννα για μένα ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένα ''συναίσθημα'' ,πολύ απλά επειδή από τα παιδικά μου χρόνια το μυαλό μου είναι γεμάτο με όμορφες οικογενειακές αναμνήσεις και εικόνες. Στολίζαμε πάντα όλοι μαζί το δέντρο και το σπίτι, τρώγαμε, όταν μπορούσαμε ανταλλάζαμε δώρα, ενώ τη μέρα των Χριστουγέννων μόλις ξυπνούσαμε -εγώ και τα αδέρφια μου- πηγαίναμε στο κρεβάτι των γονιών μας και βλέπαμε Χριστουγεννιάτικες ταινίες και γελούσαμε πολύ. Αυτά είναι μόνο ελάχιστα από τα όμορφα πράγματα που κάναμε όλοι μαζί και προφανώς αυτός είναι ο λόγος που αγαπώ τόσο πολύ τα Χριστούγεννα και θέλω να τα γιορτάζω και να τα βιώνω όσο περισσότερο μπορώ.Με τις νέες συνθήκες που καλούμαστε τώρα να περάσουμε αυτές τις γιορτινές μέρες, προσπαθώ να διατηρήσω αυτό το χαρούμενο κλίμα στο σπίτι μου για να το μεταφέρω και στον γιο μου, αλλά και να παραμείνω σε μια καλή ψυχολογία κι εγώ η ίδια.

Έχω στολίσει κάθε γωνιά του σπιτιού μου με Χριστουγεννιάτικες πινελιές, φροντίζω να υπάρχουν καλούδια και γλυκά με εορταστικό άρωμα,  βλέπω ατέλειωτες Χριστουγεννιάτικες ταινίες και φροντίζω να προσέχω εμένα και τα αγαπημένα μου πρόσωπα τόσο, ώστε να γιορτάσουμε πολλά Χριστούγεννα ακόμα όπως πριν.


Γι'αυτό λοιπόν ενθουσιάζομαι τόσο πολύ που πλησιάζουν και ας έχουμε ένα κορωνοιό να μας ταλαιπωρεί.

Εσείς πως θα περάσετε αυτές τις όμορφες μέρες?

XOXO,
Mama Stalker

Latest Instagrams

© Life Stalkers. Design by FCD.