Πόσο αλλάζουν το χώρο οι σωστές κορνίζες Ι Mama Stalker x Desenio

8/24/21

  

Hello Stalkers,

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Το καλοκαίρι τελειώνει και μου δημιουργεί έναν απίστευτο ενθουσιασμό και μία ανάγκη για αλλαγές. Ξέρετε πολύ καλά ότι μου αρέσει να αλλάζω τη διακόσμηση του σπιτιού μου συχνά. Σε γενικές γραμμές το σπίτι μου είναι vintage, σκέφτηκα λοιπόν ότι θα είναι πολύ ωραίο να...
το ενισχύσω αυτό το ύφος για να είναι κάτι που με εκφράζει απόλυτα.

    Ξεκινάμε λοιπόν δυναμικά από την τραπεζαρία μου καθώς είναι ένα δωμάτιο του σπιτιού που με έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Μετά από έρευνα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ωραίες πινελιές θα έδιναν κάποια poster με το ανάλογο ύφος. Δεν υπερφορτώνουν το χώρο και δίνουν έναν άλλο αέρα στο δωμάτιο. Επέλεξα λοιπόν κάποια σχέδια από desenio.gr/ και έκανα ακριβώς την αλλαγή που ήθελα.

 Χαζεύοντας βρήκα άπειρα σχέδια σε διαφορετικά μεγέθη και στυλ για όλα τα γούστα. Πήρα ιδέες και για το δωμάτιο του γιού μου, τις οποίες θα δείτε στη συνέχεια. Το website της DESENIO είναι εύχρηστο και ξεκούραστο. Βρήκα εύκολα και γρήγορα αυτό που ζητούσα.

     Ξεκίνησα με τρία μεγάλα poster σε ξύλινη κορνίζα. Μπορείτε να τα βρείτε με τις ονομασίες Marilyn Monroe Readinf Poster,Elizabeth Taylor Poster και Pink Pay Phone Poster. Λατρεύω κάθε ένα από αυτά, ήθελα όμως να προσθέσω και κάποιο κείμενο, κάτι που να προβάλλει κάποιο μήνυμα που να με εκφράζει. Έτσι επέλεξα δύο ακόμα: το Life is tough my darling poster και το Go where you feel most alive poster. Η ικανοποίησή μου για το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται στο χαμόγελό μου νομίζω.

    Εκτός από την αλλαγή στο χώρο μου, αυτό που με ενθουσίασε είναι κατά πρώτον η ποιότητα των προιόντων η οποία είναι άψογη και σαν κορνίζες αλλά και σαν εκτύπωση. Πολύ ωραίο χαρτί και χρώματα. Αυτό που ζήτησα, αυτό παρέλαβα. Η συσκευασία ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να γίνει κατ' εμέ.    Τα poster ήταν σε ξεχωριστό μικρό κουτί και οι κορνίζες συσκευασμένες ανά μία. Άνοιξα το κουτί και αφού χάζεψα τις υπέροχες φωτογραφίες, ξεκίνησα να τις τοποθετώ στις κορνίζες.
    Στη συνέχεια αποφάσισα πώς θέλω να τις τοποθετήσω στον τοίχο της τραπεζαρίας μου.


    Και έτοιμη η τραπεζαρία μου. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη με το πόσο άλλαξε το συγκεκριμένο δωμάτιο. Τόσο απλά και γρήγορα.   Όμως δεν τελειώσαμε εκεί, διότι βρήκα και δύο υπέροχα poster για το δωμάτιο του Άκη. Περιττό να      σας πω πόσο του αρέσουν, αφού τα διάλεξε μόνος του. Τα σχέδια είναι το Little Hero Poster και το Catman Poster .


   Για το τέλος σας άφησα το καλύτερο. Σας έχω τον εκπτωτικό κωδικό MAMASTALKER για να έχετε 25% έκπτωση στις αγορές σας από DESENIO.Ο κωδικός ισχύει από τις 24/08/21 έως τις 26/08/21.

   Εξαιρούνται οι κορνίζες και τα handpicked/συνεργασίες/εξατομικευμένα poster.


Ελπίζω να σας έδωσα ιδέες για να κάνετε κι εσείς κάποια αλλαγή που θα σας φτιάξει τη διάθεση.

XOXO,

Mama Stalker

   


Latest Instagrams

© Life Stalkers. Design by FCD.