3+1 Λόγοι να Κάνεις Δική σου μια Ποδιά της Mama Stalker | Mama Stalker

9/12/21


Hello Stalkers,
Για όσες δεν ακολουθείτε τη Mama Stalker στο Instagram, είναι μια ευκαιρία να μάθετε πως έφτιαξε τη δική της συλλογή από ποδιές και όλες έχουν ένα κομμάτι του χαρακτήρα της, ενώ είναι ξεκάθαρο το μεράκι της αφού κάθε σχέδιο είναι πανέμορφο. 
Γιατί όμως πρέπει να αποκτήσετε μια από τις ποδιές της; 


1. Είναι χειροποίητες από το πρώτο μέχρι το τελευταίο βήμα και αυτό είναι κάτι που τις κάνει μοναδικές, ενώ το γεγονός πως έχει φάει ώρες πάνω από την ραπτομηχανή της για να τις φτιάξει και να τις σχεδιάσει, έχει ως αποτέλεσμα να έχουν αποτυπωμένη επάνω τους, την αγάπη της για αυτές.


2. Βασισμένες σε ζωηρά χρώματα και prints, είναι κατάλληλες για να σου φτιάξουν τη διάθεση και να δώσουν stylish vibes σε κάθε σου loungewear ή ακόμα και στις χουχουλιάρικες πιτζάμες σου.


3. Το design τους έχει δόση τσαχπινιάς και έτσι δείχνεις χαριτωμένη πλένοντας πιάτα, μαγειρεύοντας φαγητά και γλυκά, ή ακόμα και καθαρίζοντας - γιατί η ποδιά δεν είναι μόνο για την κουζίνα.


4. Είναι βαμβακερές, πλένονται σε ήπια θερμοκρασία όπως τους 30 βαθμούς και είναι super μαλακές και απορροφητικές σαν τις must have πετσέτες κουζίνας που όλες ξεχωρίζουμε.


Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου σχέδιο?


XOXO,
Life Stalkers

Latest Instagrams

© Life Stalkers. Design by FCD.