Η Θεανώ Προτείνει Αμάνικο Blazer + Loafers | OOTD

11/7/22


Hello Stalkers,
Το black & white είναι ένας χρωματικός συνδυασμός που πραγματικά θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες είτε επιλέξουμε να το κάνουμε basic, είτε λίγο πιο επιτηδευμένο και στυλιζαρισμένο. Η Θεανώ, επέλεξε να μας δείξει έναν δικό της αγαπημένο τρόπο να το τολμά, δίνοντας έμφαση σε λεπτομέρειες όπως οι υφές, ενώ πρόσθεσε αξεσουάρ με χρώμα, για να δώσει extra attitude και ενδιαφέρον. 


Έχοντας λοιπόν ως βάση το black & white φόρεμα μια vintage mini φούστα και ένα αμάνικο blazer το οποίο έρχεται στο ίδιο ύψος με τη φούστα, και το οποίο έχει βάτες και μεγάλα κουμπιά τα οποία δίνουν γεωμετρικό attitude στο συνολικό outfit. Από μέσα, φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο με ψηλό λαιμό και flared μανίκια τα οποία του δίνουν ένα πιο ρομαντικό και sophisticated χαρακτήρα, ο οποίος ταιριάζει ιδανικά με τα λευκά καλτσάκια με το βολάν. 

Oxford loafers ήταν η πιο κατάλληλη επιλογή για ένα πιο sophisticated outfit που δένει τέλεια με τα γυαλιά της, ενώ η satchel croco τσάντα σε μπορντώ χρώμα και η stylish στέκα μαλλιών είναι αυτά που ολοκληρώνουν το look της και δίνουν extra χρώμα στην εμφάνιση της.

Είναι ένα ντύσιμο που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, στη δουλειά ή τη βόλτα, κι αν η θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή, φόρεσε και ένα μαύρο ημιδιάφανο καλσόν για να το προσαρμόσεις στην εποχή. 


Φοράει:
Πουκάμισο: H&M
Φούστα: Vintage
Αμάνικο σακάκι: Zara
Κάλτσες: H&M
Oxfords: Zara
Τσάντα: Vintage
Γυαλιά: Occhio Papavasiliou
Φουλάρι: She In

 

Εσείς θα το τολμούσατε;


XOXO,
Life Stalkers

Post a Comment

Latest Instagrams

© Life Stalkers. Design by FCD.